Tijdens drie prachtige dagen kon een breed pakket van Liebherr en Ammann machines bekeken en geprobeerd worden op de W&H stand op de TKD in Almere.

Talloze klanten namen uitgebreid de tijd om een eerste indruk op te doen van de nieuwste machines door deze in de praktijk letterlijk aan de tand te voelen. Naast de Liebherr mobiele graafmachines stonden ook rupsgraaf-machines, laadschoppen en de Liebherr R926 bulldozer hiervoor paraat.
Voor hands-on uitleg was het W&H serviceteam van de zes regionale W&H vestigingen aanwezig bij de machines. Specifieke machine-eigenschappen konden in detail worden bekeken en uitgeprobeerd. Een prachtige combinatie van theorie en praktijk.

Als afsluiting van de tweede druk-bezochte dag werd op vrijdagavond voor de Liebherr Clubleden een BBQ georganiseerd. Een mooie manier om met collega’s uit de branche nog even na te praten onder het genot van goede maaltijd en een drankje.

Alles bij elkaar kijken we ook dit jaar met gepaste trots terug op een beurs die weer veilig en naar volle tevreden-heid is verlopen.